Appelpaté

Ingrediënten

  • 4kg lever
  • 6kg keelspek (15min afbroeien)
  • 1l melk
  • 10st eieren
  • 1kg gestoofde ui
  • Appel (laten weken in melk)
  • Calvados
  • 50gr/kg Mareco patémix
  • 16gr/kg Colorozo Npz

Werkwijze

  • Kelen afbroeien gedurende 3min
  • Ui stoven
  • Lever en maal 1x door de 3,5mm plaat draaien
  • Kruiden, ei en melk toevoegen
  • Appel en scheut calvados toevoegen
  • Nogmaals door de 3,5mm plaat draaien
  • Kelen en ui doordraaien
  • Alles mengen
  • Afbakken op 90°C met een kern van 68°C
Appelpaté
Daarom kies je voor Imagopackgroup:

Daarom kies je voor Imagopackgroup:

Enige verdeler in Belgie van het merk Mareco, SCHEID & Novato

Snelle leveringstermijn

Ruim assortiment: we bieden een totaalconcept aan!

Stipte service met oog voor kwaliteit

Leer imagopackgroup beter kennen