Princessenboontjes met spekjes en honing-mosterd

Ingrediënten

Werkwijze

  • Kook de boontjes gedurende 4 min
  • Giet af en spoel met koud water, laat uitdruppen
  • Zet een pan op een midden laag vuur en rooster de pijnboompitten. Schud regelmatig tot alle kanten geroosterd zijn.
  • Laat ze afkoelen op keuken papier
  • Snij het gerookt spek 1 cm dik in reepjes
  • laat de pan heet worden, bak het spek krokant aan
  • Laat afkoelen op keuken papier
  • Voeg alles samen en meng met de honing-mosterd vinaigrette
Princessenboontjes met spekjes en honing-mosterd
Daarom kies je voor Imagopackgroup:

Daarom kies je voor Imagopackgroup:

Enige verdeler in Belgie van het merk Mareco, SCHEID & Novato

Snelle leveringstermijn

Ruim assortiment: we bieden een totaalconcept aan!

Stipte service met oog voor kwaliteit

Leer imagopackgroup beter kennen