Sterke bruine vleessaus met rode wijn en een garnituur van gebakken spekreepjes, zilveruitjes en champignons.
Past perfect bij gemarineerde varkenshaasjes, varkensgebraad, everzwijn. Vooral een zeer goede basis voor ‘coq-au-vin’ of ‘boeuf Bourguignon.
Specificaties
Sectoren | Retail, Events, Grootkeuken, Non-profit & overheid |
Verpakking | 2.9kg |
Ingrediëntenlijst | water, koolzaadolie, bouillon (natuurlijk aroma, specerijen, maltodextrine, aardappelzetmeel, gebrande suikerstroop, zonnebloemolie, groente, zout, rundextract, voedingszuur (E330)), aroma's (aroma, zout, maltodextrine, suiker, zonnebloemolie, dextrose, natuurlijk aroma, gemodificeerd zetmeel), tomatenpuree, braaduipasta, gemodificeerd maïszetmeel, suiker, kleurstof (E150a), stabilisatoren (E410, E412, E407), conserveermiddelen (E211, E202), kruiden, specerijen. |
Allergenen | / |